Pregled zob in obzobnih tkiv

Pregovor bolje preprečiti, kakor zdraviti nam sporoča, da moramo za svoje zdravo zobovje in s tem za dobro počutje pravočasno poskrbeti, zato vam priporočam, da me kot zobozdravnico, tudi kadar vas nič ne boli, obiskujete vsake tri mesece. Po potrebi tudi pogosteje. Ob pregledu si pomagam z intraoralno kamero. Ta mi ob veliki povečavi omogoča odkrivanje kariesa v zametkih. Posnetke pregleda prikažem tudi pacientu na računalniškem ekranu.

Z napravo za merjenje vitalitete ocenim, ali je posamezen zob še živ. Če posumim na morebiten vnetni proces ob zobu, to lahko takoj preverim z rentgensko sliko RVG.

Pri ugotavljanju kariesa si pomagam z detektorjem kariesa, napravo Diagnodentpen®.

Zobozdravstveni posegi v moji ordinaciji so tako rekoč neboleči, pacientom prijazni. To dosežem z uporabo ustreznih medikamentov (površinsko, prevodno in lokalno anestezijo), laserjem, počasnim in previdnim delom. Med posegom pacientu sproti razložim potek postopka. Ob drugem srečanju praviloma pri svojih pacientih opažam že več sproščenosti in zaupanja.

V moji ordinaciji niste vezani na čakalne vrste, ki jih določajo zavarovalnice. Za termin lahko pokličete na telefonsko številko  041 780 741, pošljete sporočilo SMS ali mi pišete na e-naslov hribarhostnikandreja@gmail.com. Kadar me kontaktirate prek e-naslova, prosim pripišite še svojo telefonsko številko.
Če se na telefon ne morem oglasiti, vas takoj ko bo možno pokličem nazaj.

Za natančen pregled zobovja si vzamem čas.
Rentgenske preiskave
Sodobne rentgenske preiskave in izkušnje povedo največ.