O nas

Moj recept za vaš zdrav in lep nasmeh je ohranjanje vaših naravnih zob ter doslednost in natančnost pri delu. To dosežem z vrhunsko strokovnostjo, s sodobno opremo in kakovostnimi materiali ter osebnim in prijaznim pristopom.

Andreja Hribar Hostnik, dr. dent. med.

Dobrodošli na spletni strani zobozdravstvene ordinacije Andreje Hribar Hostnik, dr. dent. med., iz Grosuplja. Zahvaljujem se vam, da ste se odločili za obisk moje spletne strani. Prizadevam si za dolgoročno sodelovanje v skupni skrbi za zdravje vaših zob in izpolnjevanju vaših pričakovanj. Izvajam celosten zobozdravstveni program s poudarkom na preventivi, estetiki, zdravljenju, kirurgiji, protetiki in laserskem zobozdravstvu. Za doseganje dolgoročnega ohranjanja zobne strukture izbiram minimalno invazivne posege.

 • Ali si želite ohraniti lepe, zdrave in sijoče zobe? 
 • Si mogoče želite lepši nasmeh?
 • Se zavedate pomena vpliva zob na vaše splošno počutje in zdravje?  
 • O vsem tem se z vami pogovorim na enem izmed vaših prvih obiskov v ordinaciji.

»Uživam v drobnih stvareh ter cenim doslednost in natančnost.«

Študij stomatologije sem zaključila na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani. Moja prva zaposlitev je bila v Zdravstvenem domu Trebnje, kjer sem dobila prve izkušnje pri delu s pacienti. Samostojno pot zobozdravnice zasebnice sem začela med prvimi v Sloveniji. Zasebno zobozdravstveno ordinacijo za samoplačnike sem kot prva v občini Grosuplje odprla že leta 1995.

Ordinacija je v Grosupljem, na naslovu Pod hribom, cesta II 24a, v stanovanjski hiši, v bližini nakupovalnega centra Tuš, neposredno za gostilno Krpan. Vhod v zobno ordinacijo se nahaja na spodnji strani hiše.

»Delovni čas prilagajam želji pacienta.«

Prednost mojega dela v zasebni ordinaciji je, da se lahko pogosteje in po lastni izbiri strokovno izobražujem. Pri svojem delu vedno izbiram najboljše materiale in metode ter pri delu s pacienti nisem časovno omejena. Tako vam nudim bolj kvalitetne stomatološke storitve, kar se kaže v bistveno daljšem roku obstojnosti izdelka ali storitve.

Izvrstna pridobitev in prednost pri delu v zobni ordinaciji nudi delo z laserjem YSGG Biolase®, Waterlase iPlus, ki omogoča neboleče in udobno zdravljenje.

Delovni čas v zobni ordinaciji  čim bolj prilagajam pacientovim potrebam. Pokličete me lahko kadar koli na telefonsko številko 041 780 741.  Če se vam ne morem oglasiti takoj, vas v čim krajšem času  pokličem nazaj. Z veseljem vam odgovorim tudi na sporočilo SMS ali na vaš e-naslov.

Moj e-naslov: hribarhostnikandreja@gmail.com. Prosim vas, da v sporočilu nujno navedete tudi vašo telefonsko številko.

Delam počasi, potrpežljivo, nežno in prijazno do pacientov

Skupaj z vami poskrbimo, da lahko ponovno uživate življenje z zdravimi in estetsko urejenimi zobmi, ki vam zagotavljajo nasmeh, s katerim lahko samozavestno stopate v življenje. Nudim vam obsežen spekter zobozdravstvenih storitev; od splošnega zobozdravstva, preventive, zobne estetike, protetike, oralne kirurgije do reševanja problemov s smrčanjem med spanjem.

»Zobje imajo zelo velik vpliv na splošno zdravje in dobro počutje. So okras našega obraza in naše ogledalo. Skrbimo za svoje zobe: imamo lahko le mlečne, stalne in umetne. Najboljši so zdravi, naravni zobje!«

Nudim vam celostno zobozdravstveno oskrbo:

 • celostna, neboleča oskrba ter prijazno osebje,
 • ob vsakem obisku naredim čim več storitev, ker cenim vaš čas,
 • uporaba vrhunskih materialov,
 • uporaba sodobnih tehnologij,
 • opravljanje rentgenskih posnetkov v ordinaciji,
 • uporaba laserja za trda in mehka tkiva,
 • na termin naročila vas lahko opozorim s sporočilom SMS.

»… čakanje je lahko tudi sproščujoče«

V sklopu najsodobneje opremljene ordinacije je tudi sproščujoče opremljena čakalnica in varno avtomobilsko parkirišče.